Artolis®

Knivskarpt og kvalitetssikret

Artolis® er tekstilduge, som hovedsagligt monteres på vægflader, men kan også anvendes på lofter. Ved at fastgøre dugen til en vægmonteret profil, strækkes den dekorative dug ud over den ønskede flade, og fremstår dermed knivskap. Dugen monteres på få timer ved stuetemperatur og uden generering af støv eller lign. Dugene tåler både stød og slag. Denne robusthed gør dem yderst kvalitetssikre og holdbare.

Artolis® tilbyder flere tekniske løsninger, herunder inkorporering af både akustik og lys. På den måde får du med Artolis® flere betydningsbærende og stemningsskabende funktioner i et og samme produkt. Dugene kan fås i op til 5 meter bredde uden sammenføjninger eller synlige syede sømme. Dette giver mulighed for at beklæde selv meget store overflader.

Vægge med
personlighed!

Vælg fra eksklusiv billedesamling eller brug eget print

Ved hjælp af HD-printteknologi kan vægge og lofter blive prydet med egne billeder eller grafiske motiver. Der er en minimumskvalitet på 360 dpi, 1/10 af det endelige format. Motivet kan også vælges i Artolis® store samling af print og fotos, som hver dag bliver udvidet af fotografer, stylister, kunstnere og designere.

Barrisol Artolis® samarbejder med le Musée de l’impression sur Etoffes (museum for trykte tekstiler), alle nationale museer, le Louvre, Orsay, Versailles m.fl. og kan derigennem tilbyde et stort og eksklusivt billedsortiment.

Tekniske funktioner:

  • kvalitetsbilleder i millioner af farver
  • en høj opløsning (HD) på 720 dpi
  • en meget høj opløsning (THD) på 1440 dpi
  • en bredde på op til 5 meter og en længde på op til 50 meter
  • en certificeret proces (FOGRA ISO 12647) for maksimal garanti

Download et
Artolis® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt