En levende virksomhed med lys, akustik og stræklofter

Lumière Group er på mange måder et sammensat fænomen. Den fuldkomne løsning. Vi er belysning, akustik og indeklima. Vores vision er at skabe optimerede bygningsløsninger, hvori mennesket trives bedre. Vi, i Lumière Group, projekterer, leverer og monterer hhv. projekt- og entreprisebelysning til både private og erhverv, miljøsikrede stræklofter fra Barrisol® (herunder Barrisol Acoustic® og det innovative ventilationssystem Barrisol Clim®), akustiske træpanelløsninger fra Topakustik® samt vores tekstilpaneler Lumière Soft Panels.

Lumière Group har dermed flere grene, som alle har bygningen til fælles. Vi opererer primært på det danske og svenske marked, hvor vi designer løsninger i samarbejde med projektets øvrige rådgivere. Løsningen kan omhandle alene belysning, akustik eller strækduge – men kan i den grad også være en komplet eller sammensat løsning mellem alle eller flere elementer. Vi kan tilbyde den komplette løsning med projektering, levering og montering. På den måde er ansvaret placeret ét sted – nemlig hos os.

Barrisol fra trappe

Historien

Lumière betyder lys og netop lys har altid været vores kerne. Vi skal tilbage til 1987. Det var os med de små trendsættende spots, man kunne hæfte på en strømførende wire. Med tidens udvikling og øget fokus på strømbesparelse og grøn teknologi opstod LED. Som en accelererende raket steg denne lysteknologi til vejrs og kan nu – i teknik og kvalitet – ikke sammenlignes med noget andet på markedet. Der findes uanede muligheder, når man skal lave en lysplan – og vi stod med lyset.

I 2016 havde vi fornøjelsen af at lave den fuldstændig enestående Bestseller-kontorbygning i Aarhus, hvor vi i samarbejde med Barrisol Danmark® opsatte stræklofter med belysning integreret bag dugene. Dette blev starten på en fusion med Barrisol Danmark®, hvor vi fik et ben mere at stå på og udvidede vores kerneydelser til at omhandle både lys og lofter. Udover at være en kilde til belysning, kan stræklofterne håndtere flere andre tekniske funktioner, som gør produktet helt eminent. Dugene kan kombineres med Barrisol Clim®. Et akustisk ventilationssystem, der nærmest er helt usynligt, lydløst og skaber et bæredygtigt indeklima.

Den bæredygtige bygning
Og lad os blive ved akustikken – Den moderne arkitektur med hårde materialer og store rum kræver, at vi tænker akustik. Lydforhold kan ikke trækkes ud af helheden og derfor blev vi i 2021 også leveringsdygtige i akustiske træpaneler fra Topakustik og de akustiske tekstilpaneler, Lumière Soft Panels. Vi arbejder mod at skabe mere bæredygtige bygninger, hvori mennesker trives bedre. Og her er lys, lyd og indeklima alfa/omega.

De seneste fem år er vi vokset. En stigende medarbejderstabel, to kontorfaciliteter med showrooms og en lang liste af referenceprojekter af meget høj kvalitet. Indenfor Barrisol® er vi specialister. Vores montører er uddannede og specialiserede i opsætning af både Barrisol® og Topakustik. På den måde er vores force, at vi er med hele vejen rundt om projektet. Fra idéforslag og idéudvikling, til projektering, levering og endeligt montering, såfremt det ønskes. Lumière Group er en helhed. Synergien er fuldkommen. Ja, den er genial.

“For os er det en selvfølge at tage ansvar for vores fælles natur.”

Vi tager ansvar

Med vores mange år i branchen har vi gennem erfaring og kendskab hele tiden en finger på pulsen og ved, hvad der rør sig. Vi har derfor også vores opmærksomhed rettet skarpt mod bæredygtighed, miljøbeskyttelse og klimaansvar. I Lumière Group samarbejder vi kun med virksomheder, der ligeledes har dette ansvar indgroet i deres bevidsthed og værdigrundlag.

LED bidrager til minimering af CO2
Vores udbud af belysning består hovedsageligt af LED lyskilder. LED er en vigtig multiplikator for nedsættelse af Co2 ift. anden teknologi på markedet.

Cirkulær produktion
Barrisol stræklofterne er et 100% genanvendeligt produkt. Lofterne vejer 1000 gange mindre end et almindeligt gipsloft og er lavet af 100% genanvendeligt materiale.

Intet er for stort
eller for småt

Vi samarbejder med nogle af Europas mest innovative og ressourcestærke firmaer. Barrisol® (F), Topakustik (CH), LedsC4 (ES), Egoluce (I) med flere. Firmaer der alle matcher vores værdier og som virker efter princippet: ”Den, der løber i andres fodspor, kommer aldrig forbi”. For os er ingen opgaver for store eller for små. Vi arbejder med store projekter som eksempelvis det topmoderne kontorhus, Østerport 2, på Oslo plads i København eller etableringen af ovenlyskegler i den nye terminal 2 i Københavns Lufthavn. Men vi har også lavet mindre intime projekter, som det lille hyggelige Malenes galleri i Tønder eller private lysprojekter. Vi leverer også belysningsprodukter til private gennem vores webshop lumiere-shop.dk.

Intet er for stort. Intet er for småt
– Og vi er altid klar på en udfordring.

Se vores
projekter

Kontakt