Lumière Soft Panels

Akustiske tekstilpaneler

God akustisk er essentielt for oplevelsen i ethvert rum. Lumière Soft Panels er Lumière Group A/S’s tekstilbetrukne akustikpaneler, der er skabt til at tilfredsstille sanserne. Panelerne gør det muligt at skabe fuldstændig exceptionelle designløsninger, hvor du både får æstetiske og unikke rum, og hvor panelerne samtidig leverer de bedste forudsætninger for absolutte lydforhold.

Vores eksklusive og monteringsvenlige paneler bliver skræddersyet til dig, så din designdrøm kan indfries. Vi har 27 farver i sortimentet og et væld af forskellige former og størrelser, som kan sammensættes og kombineres. På den måde er der ingen grænser for det design, som vi i fællesskab kan skabe.

Hent vejledning
for montage

Muligheder med Lumière Soft Panels

Bafler

Vægge og lofter

Skærmvægge

Hvorfor akustiske paneler?

Akustik handler om, hvordan lyd opfører sig i et rum. Afhængigt af rummets form, størrelse og materialerne, det er lavet af, optræder lyd forskelligt. Med akustiske paneler kan man regulere lyden, ved at bryde lydens bølger og på den måde skabe en mere blød atmosfære, hvor lydbølgerne ikke får frit løb og dermed er til gene.

Lumière Soft Panels fungerer godt i store lokaler, hvor der kommer mange mennesker – På kontorer, skoler, offentlige institutioner, auditorier eller konferencelokaler. Det kan også være storcentre, sportshaller, koncertsale, biografer osv. Panelerne kan kan også sagtens være til gavn i privaten og mindre miljøer og bruges som fx opslagstavle eller som vægpynt.

Hent vejledning
for drift- og vedligeholdelse

Projekter med Lumière Soft Panels

Download et katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt