Lumière Soft Panels

Akustiske tekstilpaneler

Lumière Soft Panels er dansk producerede tekstilbeklædte akustikpaneler, som tilfredsstiller sanserne. Med disse paneler kan der skabes fuldstændig exceptionelle designløsninger, hvor du både får æstetiske og fascinerende rum samt de bedste forudsætninger for absolutte lydforhold. 

Lumière Soft Panels kan skræddersyes, så netop din designdrøm kan indfries. Panelerne fås i et hav af farver og i et væld af forskellige former og størrelser, som kan sammensættes og kombineres efter ønske.

Se tekstiler her

Er der ønske om anden tekstiltype end vist her på siden, kan dette ofte imødekommes ved forespørgsel.

Muligheder med Lumière Soft Panels

Bafler

Vægge og lofter

Skærmvægge

Hvorfor akustiske paneler?

Akustik handler om, hvordan lyd opfører sig i et rum. Afhængigt af rummets form, størrelse og materialerne, det er lavet af, optræder lyd forskelligt. Med akustiske paneler kan man regulere lyden, ved at bryde lydens bølger og på den måde skabe en mere blød atmosfære, hvor lydbølgerne ikke får frit løb og dermed er til gene.

Lumière Soft Panels fungerer godt i store lokaler, hvor der kommer mange mennesker . Fx på kontorer, skoler, offentlige institutioner, auditorier eller konferencelokaler. Det kan også være storcentre, sportshaller, koncertsale, biografer osv. Panelerne kan også sagtens være til gavn i privaten og i mindre miljøer og bruges som fx opslagstavle eller som vægpynt.

Hent vejledning
for montage og håndtering

Hent vejledning
for drift- og vedligeholdelse

Projekter med Lumière Soft Panels

Download et katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt