Topakustik®

Det raffinerede akustiksystem til væg- og loftbeklædning

Topakustik® er gennemarbejdet og raffineret ned til mindste detalje. Dette akustiksystem rummer flere forskellige designmuligheder i form af forskellige rillemønstre. De findes i flere tykkelser og afstandsbredder, hvilket gør at det er forskelligt alt efter mellemrummene om øjet vil opfatte panelerne i en sammenhæng eller som enkeltstående bjælker.

Plankerne produceres i alle former og kan derfor sammensættes i helt unikke systemer. Takket være det perforerede mønster på bagsiden, forbliver kernepladerne intakte, hvilket giver mulighed for at lave udskæringer til for eksempel montering af belysning og/eller ventilation. Alle Topakustik® produkttyper findes med M (mellem- til højfrekevnsområde) og T (lavt til mellem frekvensområde) perforeringer på bagsiden.

Topakustik® tillader altså en høj grad af designfrihed og bidrager til et eksklusivt og imødekommende udtryk til rummet hvori det optræder.

Lad dig inspirere

Et udpluk af rilletyper

Smalle riller: Denne type er mindre synlig. Samspillet mellem lys og skygge sker regelmæssigt, fordi rillerne placeres så tæt, så der skabes en 2-dimensional virkning. Disse riller kræver perfekt samling.

Mellemstore riller: Den mest populære Topakustik type. Høj Lydabsorption kombineret med nem montering. Rillerne er synlige og står garant for et indbydende design.

Brede riller: Disse riller er den ideelle løsning til standard absorptionskrav. For alle center-til-center afstande, findes denne rilletype med mellemrum på 2 mm, 3mm og 4mm.

Specielle riller: Der er flere varianter, når vi taler om særlige riller. Både det ternede rilleformat CARO eller den bugede HR 9/2. Der er også TOPAKUSTIK-R som er et nyt skud på stammen, med uregelmæssige riller og derfor sin helt egen charme og udtryk

Download et
Topakustik® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt
This site is registered on wpml.org as a development site.