Bæredygtighed og ansvar

Med vores mange år i branchen har vi, gennem erfaring og kendskab, hele tiden en finger på pulsen og ved, hvad der rører sig. Vi har derfor også opmærksomheden skarpt rettet mod bæredygtighed, miljøbeskyttelse og klimaansvar. I Lumière Group samarbejder vi udelukkende med virksomheder, der ligeledes har dette ansvar indgroet i deres bevidsthed og værdigrundlag.

Vi arbejder mod at skabe mere bæredygtige bygninger, hvori mennesker trives bedre. Her er lys, akustik og indeklima alfa/omega. Ved at tilbyde både projektering, levering og montering af vores produkter er vi samtidig med til at effektivisere arbejdsprocessen og nedbringe ressourcebruget ift. overlevering af arbejde, idet alt er samlet et sted – nemlig hos os.

Produktion med omtanke

Topakustik® bruger kun bæredygtige råvarer fra certificeret dyrkning til deres produkter og forpligter sig til gennemsigtighed, retfærdighed og sikkerhed. De gennemgår jævnligt tests for at sikre, at der altid leves op til de nyeste standarder og certificeringer. På den måde tager de ansvar for miljø og samfundet og sikre den højeste produktkvalitet, som overholder EN-standarder.

Barrisol® tager hensyn til miljøbelastning i alle de beslutninger, de træffer. Respekt for miljøet er en af ​​Barrisol’s kerneværdier.

“In order to make the world of tomorrow more beautiful you first need to work to preserve the world today”.

Alle Barrisol®s produkter rummer bæredygtige kvaliteter. F.eks er strækdugene 100% genanvendelige. Grundet dugenes letvægt, sammenlignet med traditionelle lofter, er energiudgifterne til fremstilling, konditionering og transport meget begrænset og reducerer dermed miljøpåvirkningerne. Dugene kan samtidig kombineres med ventilationssystemer fra Carrier, som også er et mere energivenligt alternativ til normale ventilationssystemer.

“For os er det en selvfølge at tage ansvar for vores fælles natur.”

Grøn energi med LED lyskilder

Vores udbud af belysning består hovedsageligt af LED lyskilder. Med LED bruges der meget mindre energi til at skabe den samme mængde lys, som man kender fra traditionelle lyskilder. Samtidig er levetiden også meget længere. LED er en vigtig multiplikator for nedsættelse af Co2 ift. anden teknologi på markedet. Det er energibesparende og derfor mere klimavenligt.

Certificeringer

Topakustik®

Barrisol®

Kontakt