Acrolis®

Akustiske paneler og bafler

Med Arcolis® får du en bred vifte af akustiske paneler og bafler. Panelerne er designet til både at hænge ned fra loftet, monteres på vægge og lofter eller fungere som fritstående skillevægge. Lige meget hvordan de bruges, så korrigerer panelerne rummets akustik og skaber de perfekte forudsætninger for indendørs velbehag.

Panelet er lavet af en aluminiumsstruktur/ramme og beklædt med enten polymertekstil, strækdug, spejl, glastekstil (GTS®) eller transparent film (Microsorber®) og har en kerne af højtydende isoleringsmateriale der øger optagelsen af uønskede lyde.

Akustisk
indretning

Størrelser og farver

Arcolis® akustiske paneler fås i 50 forskellige farver – Lige fra de milde og bløde til de strålende og iøjnefaldende. Arcolis® kommer i en række standardmål, men vil i høj grad blive brugerdesignet til det givne projekt, for at skabe det optimale udseende og den ubegrænsede frihed ved at kunne designe frit.

Modellerne kan også ekstraordinært tilpasses med dit logo, en tekst eller brugerdefinerede projekter med dine egne billeder. På den måde kan panelerne også bruges som et middel til kommunikation i professionelle sammenhænge.

Download et
Barrisol® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt