Træpaneler som forener design og akustik

Produkterne fra Topakustik® opfylder alle dine forventninger, når det gælder design og akustik: produkter som leverer inspireret lytning!

Schweiziske Topakustik® producerer akustiske træpaneler samt akustikloft, som både kan beklæde vægge- og loftoverflader. Akustik er en afgørende nøgle i indendørs bygningskonstruktioner, og særligt i store rum, hvor mange mennesker færdes samtidig eller hvor der generelt er støjende. Akustikken må absolut ikke underkendes. Topakustik® leverer et designmæssigt og funktionelt velskabt produkt, der overholder EN-standarder, er patentbeskyttet verden over og af absolut bedste kvalitet.

Hos Topakustik® forenes akustik og design i synergi, der skaber et verdenskendt og certificeret produkt. Lumière Group A/S står for forhandlingen i Danmark og Sverige.

Muligheder med Topakustik®

Topakustik Classic®

Topakustik Perfo®

Topakustik Micro®

Topakustik Custom®

Lyden af god akustik

Bagved træpanelerne monteres en absorbent, som sammen med riller eller perforering danner basis for den gode akustik. Når lydbølgerne rammer panelerne, vil de blive brudt og på den måde vil de ikke fare rundt i rummet og være til gene. Efterklangstiden minimeres væsentligt, hvilket kan være et must i særligt store rum, hvor mange mennesker færdes samtidig, for at rummet ikke opleves rungende eller direkte ulideligt.

Topakustik® passer idealt ind på kontorer, skoler og på offentlige institutioner, i auditorier eller konferencelokaler. Centre, sportshaller, svømmehaller koncertsale osv.

Projekter med Topakustik®

Download et
Topakustik® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt