Stræklofter- og vægge

Ikke en hvilken som helst strækdug

Barrisol® er en funktionel, veldesignet og innovativ strækloft og vægge, som på mageløs vis dekorerer alle slags rum – både indendørs og udendørs. Med Barrisol® får du bæredygtige strækdug, der både kan anvendes som let nedtagelige lofte eller vægge og som er brandsikre (PVS klassificeret B s1,-d0, B S2-d0 eller B S3-d0 i Europa). Dugen monteres under påvirkning af varme, hvor den strækkes ud under loftet og fastmonteres til Barrisol®s patenterede skinne-system. Dermed skabes der en fuldstændig ubrudt og glat overflade, som balancerer rummets helhedsudtryk. Barrisol® er vores tids teknologiske løsning på et smukt pudset loft.

Skinnesystemet og dugenes fleksibilitet gør monteringsmulighederne uendelige, og med de 230 forskellige overflade er der næsten ingen grænser for, hvordan det kan anvendes i praksis.

Watch & learn!

Et utal af kombinations-
muligheder

Strækdugen er grundstenen bag Barrisol® og dermed brandets identitet. Med udgangspunkt i dugen er alle de øvrige løsninger udsprunget som blandt andet muligheden for underliggende lys, akustik og ventilation.

Se alle muligheder her

Download et
Barrisol® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt