Barrisol Acoustic®

Den akustiske dug

Barrisol Acoustics® er en særlig mikroperforeret dug, som er konstrueret til at forberede akustikken i ethvert rum. Med Barrisol Acoustics® går du ikke på kompromis med æstetikken da dugens overflade syner helt glat og ubrudt.
For at opnå dugens fulde akustiske potentiale kan Barrisol Acoustics® kombineres med et lydabsorberende element, som monteres bag dugen.

Akustisk absorption reducerer intensiteten af lydbølgerne, når de reflekterer i et rum. Bølgen, der udgår fra en lydkilde, absorberes delvist af dugen, hvilket reducerer efterklangen. Teknologien indbygget i Barrisol Acoustics® gør det derfor muligt at opnå spektakulære akustiske resultater.

Offentlige rum såsom museer, lufthavne, kirker, restauranter, musiksteder osv. kan med fordel drage nytte af Barrisol Acoustics®. Implementeringen vil gavne ethvert miljø og skabe en overtruffen komfort for både gæster og personale.

Usynlig
akustik!

4 forskellige duge

Der er fire forskellige Barrisol Acoustics® duge, som alle har til formål at skabe den bedst ønskede akustik i de miljøer, de er tiltænkt. Alle duge fås i 110 farver og i 7 forskellige finish.

A15 NANOPERF®

Huller: 500 000/m²
Huldiameter: ≈ 0,1 mm
Perforeringshastighed: ≈ 1 %
Tykkelse: ≈ 0,18 mm

A20 ACROPERF®

Huller: 400 000/m²
Huldiameter: ≈ 0,15 mm
Perforeringshastighed: ≈ 0,8 %
Tykkelse: ≈ 0,18 mm

A30 MICROACOUSTIC®

Huller: 300 000/m²
Huldiameter: ≈ 0,2 mm
Perforeringshastighed: ≈ 0,6 %
Tykkelse: ≈ 0,18 mm

A40 MINIPERF®

Huller: 30 000/m²
Huldiameter: ≈ 0,5 mm
Perforeringshastighed: ≈ 5 %
Tykkelse: ≈ 0,30 mm

Download et
Barrisol Acoustic® katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt