Vægge og lofter

Æstetisk akustik

Da Lumière Soft Panels både kan monteres med wire til ophæng og med lim, kan panelerne anvendes til både løsninger på vægge og lofter. Panelerne kommer i en række standardmål, men kan også fås i cutsize-modeller med mål efter eget ønske og design.

I store åbne rum med særligt meget støj, kan det være nødvendigt at beklæde både vægge og lofter med akustikpaneler, så disse kan supplere hinanden i den akustiske regulering. Med Lumière Soft Panels har du mulighed for at skabe et design, hvor loft og vægge, design og akustik harmonerer.

Farver og former

Lumière Soft Panels findes i 27 forskellige farver, hvilket gør det muligt at mixe og matche og skabe helt unikke farvekombinationer. Farvepaletten indeholder klassiske og tidsløse nuancer, som gør sig godt i moderne og bevidste indretninger. Samtidig tilbyder vi også farver i sortimentet, som springer ud og kan skabe vilde scenarier i din indretning.

Med Lumière Soft Panels kan du skabe lige nøjagtig det design, som passer til dig. Du kan frit kombinere former, størrelser og farver.

Se alle farverne i Lumière Soft Panels kataloget, som kan downloades nedenfor.

Download et
katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt