Bafler

Forhøjet virkning med bafler

Bafler er en effektiv og fleksibel akustikløsning, hvor de akustiske plader hænger frit ned fra loftet. Disse kan både stå alene og tilføre akustisk regulering, men kan også kombineres med øvrige akustiske lydabsorbenter på lofter og vægge og dermed være et supplerende element.

Bafler virker lydabsorberende på begge sider af panelet og dermed øges den effektive overflade på hvert enkelt panel og virkningsgraden forhøjes. Med denne løsning får du stor designmæssig frihed, da baflerne monteres enkeltvis og både kan hænges lodret og vandret.

Farver og former

Lumière Soft Panels findes i 27 forskellige farver, hvilket gør det muligt at mixe og matche og skabe helt unikke farvekombinationer. Farvepaletten indeholder klassiske og tidsløse nuancer, som gør sig godt i moderne og bevidste indretninger. Samtidig tilbyder vi også farver i sortimentet, som springer ud og kan skabe vilde scenarier i din indretning.

Med Lumière Soft Panels kan du skabe lige nøjagtig det design, som passer til dig. Du kan frit kombinere former, størrelser og farver.

Se alle farverne i Lumière Soft Panels kataloget.

Download et
katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt