40 år dedikeret til belysning

Spanske LEDS C4 er en belysningsvirksomhed, der har 40 års erfaring med, som de selv siger, at forbedre menneskers liv gennem belysning. Dette gør de ved hele tiden at redefinere og udfordre rammerne for et belysningsprodukt. De stopper ikke med at udforske lysets uendelige muligheder for at tranformere rum. Lys skal ikke bare være smukt at kigge på, men også funktionelt og teknisk stærkt.

Om og om igen overrasker og imponerer LEDS C4 med deres intellektuelle tilgang til design og teknik. De skaber topmoderne produkter af høj kvalitet som har både miljø, formål og udtryk for øje.

Bæredygtighed
LEDS C4 forpligter sig til at opfylde alle gældende lovkrav, forbedre deres omgivelser og bæredygtighed. Baseret på den cirkulære økonomi designer de bæredygtige produkter efter øko-designkriterier, under hensyn til produkternes livscyklus. Dette for at garantere maksimal holdbarhed, samtidig med at der bruges materialer og emballage, der ikke er skadelige for miljøet. Virksomhedens CO2-fodaftryk, SDG’er og øko-emballage er bla. eksempler på projekter, der beviser, at LEDS C4’s dedikation til at drive sin forretning på en måde, der er ansvarlig og respekterer miljøet.

Download et
LEDS C4 katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt