Lidenskab for belysning

SLV er med deres egne ord: lidenskab, ansvar, respekt og pålidelighed. Ved at stræbe efter at fylde disse ord ind i alle processer i forsyningskæden: in-house innovation, kvalitetssikring af den højeste standard og en overkommelig slutpris, skaber de belysningsprodukter, der i sig selv er en oplevelse. SLV’s produkter er produceret ved hjælp af tysk teknik og deres designs er spændende, udfordrende, stilfulde og moderne.

SLV skaber fantastisk belysning, der både har formål og udtryk, og er at finde i hjem over hele Europa. Produkterne kan både anvendes i hjemmet, på arbejdspladsen eller i større professionelle eller offentlige miljøer.

Bæredygtighed
Bæredygtighed er også af største betydning hos SLV. SLV forstår bæredygtighed som et afbalanceret samspil mellem områderne økonomi, miljø og samfund. De ønsker at være opmærksomme på, hvilken indvirkning vores handlinger har på miljøet. SLV opnår dette gennem overvejelse af alle facetter på tværs af alle kerneprocesser og tilbyder ikke produkter og tjenester på bekostning af miljøet eller samfundet.

Download et
SLV katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt