SATS Nygårdsvej

Vi har igennem de sidste 25 år leveret belysning og Barrisol® løsninger til fitnesscentre rundt omkring i Danmark. Vi har i samarbejde med SATS projekteret og designet belysnings- og loft løsninger.

I SATS på Nygårdsvej ses monteret forskellige typer Barrisol® lofter, som hver især spiller en aktiv rolle for det enkelte rums indretning og stemning. Blandt andet ses en orange lakdug i eGYM som fremstår iøjenfaldende og ekstraordinær samt en printet lysdug i yogasalen som bidrager til et afslappet og behageligt udtryk.

Derudover har vi i en anden holdsal specialfremstillet cubs med integreret farvelys, som er dæmpbare. Dette giver et grafisk og intenst udtryk og mulighed for at tilpasse belysningen præcis efter hvilken trænin og hvilket tempo der er tale om.

De sorte Barrisol® lofter, som ses i omklædningsrummene, står flot til de rå betonelementer og de industrieller skabesløsninger. Den matte finish giver et eksklusivt look og efterlader loftet som en rolig og ensartet overflade. I kontrast til det sorte loft ses gennemgående linjelys, der også understreger den industrielle stemning og stil.

Alt arbejde og design udført i samarbejde med Boaz Kopenhagen SATS.

Fakta

By: København
Brands: Barrisol®, SLV, Arditi og LEDS C4

Samarbejdspartnere:
Boaz Kopenhagen SATS.

“I SATS på Nygårdsvej ses forskellige typer Barrisol® lofter, alle spiller en aktiv rolle for det enkelte rums indretning og stemning.”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt