Rosengårdcentret

Levering og montering 54 stk. kuber med print i forskellige størrelser til Gult område i Rosengårdcentret. Der er monteret LED i kuberne. kuberne er opbygget med en alu. underkonstruktion, hvorefter Barrisol dug er trukket ud over i 1 stykke. Barrisol dugen er leveret med printet Athena ref. nr. BS04030.

Levering og montering af 2 stk. lampeskærme med træprint på dugen, som mål er450x450x300cm. Lampeskærmene er monteret i Gult og Rødt område i Rosengårdcentret. Lampeskærme er udført i Barrisol printet Blanc extramat ref. nr. BS01050.

Levering og montering af 3 stk. specialelavet lampeskærme med print. De er lavet i 3 forskellige størrelser og placeret i Lilla område i Rosengårdcentret. Lampeskærmene er udført i Barrisol printet Blanc extramat ref. nr. BS01050. Projektet er designet og projekteret i samarbejde med ECE projektmanagement og udført i samarbejde med Hans Jørgensen og Søn A/S.

Fakta

By: Odense
Brands: Barrisol®

Samarbejdspartnere:
Arkitekt: ECE projektmanagement
Entreprenør: Hans Jørgensen og Søn A/S
Bygherre: Hans Jørgensen og Søn A/S

“Kombinationen af 3D Barrisol® skulpturer og print fuldender den visuelle identitet i hver enkel gade i Rosengårdcenteret.”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt