Privat arkitekt

Vi gør en stor dyd ud ad at levere og optimere belysningen i det private hjem. Man kan hurtigt glemme, hvor stor en del af velværen i hjemmet, som lys er med til at skabe. Man kan i dag købe lys mange steder, med det kan dog være svært at vide, hvordan man får belysningen til at passe bedst til resten af hjemmets indretning og samtidig skabe de bedste lysforhold. Vi er derfor altid klar til at bistå og rådgive dig med dit private projekt.

I dette private hjem har vi leveret den fulde belysningspakke. Design- og belysningsplan er udarbejdet af Michael Grundholm i tæt samarbejde med arkitekt Per Hartwig. Belysningen er nøje udvalgt med henblik på at fremhæve de arkitektoniske elementer i hjemmet og holde de samme linjer gennem hele indretningen.

Og det er ikke kun belysningen der er vigtig. Akustikken er alfa/omega – især hvis hjemmet indeholder større opholdsrum. Derfor har vi etableret og opført akustiske Barrisol lofter i de store opholdsrum, for at skabe en bedre akustik og optimere oplevelsen i disse rum. Dugen er leveret i Barrisol® Blanc Wight nanoperf ref. nr. BSA157010. Lofter er monteret direkte under forskalling og den ovenstående isolering bruges som absorbering.

Fakta

Brands: Barrisol®

Samarbejdspartnere:
Arkitekt Per Hartwig.

“I dag kan man købe lys alverdens steder. Dog er det svært at finde den rigtige vejledning til hvad hjemmets indretning kræver for at skabe de bedste lysforhold. Vi er derfor altid klar til at bistå og rådgive dig med dit private projekt.”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt