Oslo Plads

I det nyopførte topmoderne kontorhus på Oslo Plads i København, Østerport 2, har Lumière Group leveret og monteret 7000 m2 Barrisol Clim® lofter samt belysning og 500 m2 udvendige Barrisol® lofter i den arkitektoniske ejendom.

Barrisol Clim ® systemet håndterer flere tekniske funktioner: strækloft, klimaanlæg og akustik i samme enhed. På den måde skaber denne loft- og ventilationsløsning både et sundt og naturligt indeklima og er samtidig æstetisk, rent og lydabsorberende. Ventilationssystemet har fået klasse A for indeklima af rapporter fra DTU.

Dugene: Akustiske, rene og bæredygtige
Efter ønske om rene linjer i designet, har vi, i tæt samarbejde med arkitekterne fra KHR Architecture, udarbejdet en detaljeret loftløsning med stræklofter fra Barrisol®. Dugene giver glatte, hvide loftoverflader uden synlige installationer, da disse er skjult over de nedhængte lofter. Strækdugene er bæredygtigt produceret og er 100% genanvendelige. Lofterne fungerer ligeledes som et akustisk loft. Dugene er nanoperforerede og bag dem er monteret 40 mm lydabsorberende Basotect®.

Belysningen: Hele pakken
Til det eksklusive kontorbyggeri har vi også kunne levere al belysningen til trappeopgange, toiletter, gangarealer, udvendig belysning mm. Belysningen er leveret og projekteret i samarbejde med Niras og Hoffmann og er leveret af vores leverandører: BPM Lightning, Kohl, Arditi og udvalgte private label lamper fra Lumière Group.

Fakta

By: Østerbro, København
Areal: 7000 m²
Brands: Barrisol, BPM lightning, Kohl, Arditi

Samarbejdspartnere:
Arkitekt: KHR Architecture
Entreprenør: Hoffmann A/S
Ingeniør: Niras
Bygherre: Focus Asset Management

“Mulighederne med Barrisol® understøtter alt det, som en arkitekt altid har ønsket sig. Oslo Plads sætter standarden for fremtidens kontorbyggeri”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt