Oslo Plads

I det nyopførte topmoderne kontorhus på Oslo Plads i København, Østerport 2, har Lumière Group leveret og monteret 7000 m2 Barrisol Clim® lofter samt belysning og 500 m2 udvendige Barrisol® lofter i den arkitektoniske ejendom.

Barrisol Clim ® systemet håndterer flere tekniske funktioner: strækloft, klimaanlæg og akustik i samme enhed. På den måde skaber denne loft- og ventilationsløsning både et sundt og naturligt indeklima og er samtidig æstetisk, rent og lydabsorberende. Ventilationssystemet har fået klasse A for indeklima af rapporter fra DTU.

Dugene: Akustiske, rene og bæredygtige
Efter ønske om rene linjer i designet, har vi, i tæt samarbejde med arkitekterne fra KHR Architecture, udarbejdet en detaljeret loftløsning med stræklofter fra Barrisol®. Dugene giver glatte, hvide loftoverflader uden synlige installationer, da disse er skjult over de nedhængte lofter. Strækdugene er bæredygtigt produceret og er 100% genanvendelige. Lofterne fungerer ligeledes som et akustisk loft. Dugene er nanoperforerede og bag dem er monteret 40 mm lydabsorberende Basotect®.

Belysningen: Hele pakken
Til det eksklusive kontorbyggeri har vi også kunne levere al belysningen til trappeopgange, toiletter, gangarealer, udvendig belysning mm. Belysningen er leveret og projekteret i samarbejde med Niras og Hoffmann og er leveret af vores leverandører: BPM Lightning, Kohl, Arditi og udvalgte private label lamper fra Lumière Group.

Fakta

By: Østerbro, København
Areal: 7000 m²
Brands: Barrisol, BPM lightning, Kohl, Arditi

Samarbejdspartnere:
Arkitekt: KHR Architecture
Entreprenør: Hoffmann A/S
Ingeniør: Niras
Bygherre: Focus Asset Management

“Mulighederne med Barrisol® understøtter alt det, som en arkitekt altid har ønsket sig. Oslo Plads sætter standarden for fremtidens kontorbyggeri”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt
This site is registered on wpml.org as a development site.