Mancave

I denne private ejendom har skabt et helt unikt fristed for en tilfreds kunde, der ønskede at belysningen skulle danne ramme for rummets atmosfære. Vi har her leveret 160m2 Barrisol Acoustic Light strækduge, med det nyeste integrerede ventilationssystem Barrisol Clim.

Barrisol Clim er et ventilationssystem, som er monteret bag de akustiske transparente stræklofter, hvor det lydløst og usynligt håndterer både rumtemperatur og områdeventilation. Takket være de ensartede vægtemperaturer, den naturlige luftgennemstrømning og dugens temperaturvekslende overflade giver Barrisol Clim enestående komfort og forbedrer indeklimaet.

I dette projekt er de transparente lysduge opdelt i seks felter på tværs af rummet, hvilket skaber en fed tunneleffekt. Felterne er adskilt af et LED spor med RGB og tunable-white. Bag dugene er der monteret både Basotect og LED, hvilket giver både en lydabsorberende akustik og organisk, justerbar belysning. Belysningen kan styres separat i hvert felt, og kunden har dermed alle muligheder for at skabe lige nøjagtig det specifikke lysscenarie, der ønskes.

Fakta

Areal: 160 m²
Brands: Barrisol®

Samarbejdspartnere:
Arkitekt:
Entreprenør:
Ingeniør:
Bygherre:

“I Mancave er det i høj grad belysningen, der danner rammerne for rummets levende atmosfære”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt