Capital Four

Dette projekt er et eksempel på, hvordan kontorfaciliteter kan moderniseres og gøres yderst eksklusive og samtidig bevare æstetik og varme. Se bare disse gennemført lækre lokaler hos Capital Four.

Lumière Group har stået for levering, projektering og montering af den fulde belysningspakke til Capital Four’s nye kontorer. Design- og belysningsplan er udført af Michael Grundholm i tæt samarbejde med arkitekt Mette Folkmann.

I alt danner 350 m2 akustiske Barrisol® lofter rammen om kontorlokalerne og er designet og monteret som nedhængte flåder, der på en tredimensionel måde skaber et svævende og let udtryk. Her er lyset i kanterne med til at fremhæve lofterne. Derudover er mødelokalerne udsmykket med Barrisol lysduge, hvor LED er etableret midt i lofterne. Dette får de rene linjer til at være den røde tråd i hele belysningspakken og passer samtidig til kundens identitet.

Barrisol® lofterne i kontorområderne er monteret som nedhængte flåder med 40mm Basotect bagved som absorbent. Dugen er leveret i Barrisol Blanc Douceur nanoperf ref. nr. BSA151060. Projektet er designet og projekteret i samarbejde med Arkitekt Mette Folkmann fra Moodify og udført i samarbejde med Intern A/S.

Fakta

By: København
Areal: 350 m²
Brands: Barrisol®

Samarbejdspartnere:
Arkitekt: Mette Folkmann fra Moodify
Entreprenør: Intern A/S
Bygherre: Intern A/S

“Kundens identitet skinner igennem i alle elementer af dette projekt. Topmoderne kontorfaciliter hvor æstetik og varme er bevaret.”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt