Bestseller

Har du været på havnen i Aarhus, så har du helt sikkert set den store Bestseller bygning ved siden af Navitas? Vi er stolte af at have stået for leveringen af al belysningen til de 20.000m2 kontorfaciliteter på 12 etager, hvoraf den ene er under jorden. Selve byggeriet er påbegyndt december 2010 til en anslået udgift på 600-800 mio. kr.

I dette projekt har vi stået for levering af alt belysning til 22.000 m2 kontorfaciliteter. Dertil har vi leveret Barrisol dagslyslofter med LED i atrium og trappekerner. De lige linjer er gennemgående for hele projektet og skaber en skarp rød tråd i udseendet. Barrisoldugen anvendt Barrisol er leveret i Barrisol Polaris ref. nr. BS04080 som topdug og Barrisol Athena ref. nr. BS04030 som bunddug.Projektets bygherre er Bestseller A/S og som arkitekt er valgt C.F. Møller A/S Aarhus. Projektet er udført i form af totalentreprise som håndteres af E. Pihl & Søn A/S som er totalentreprenør.

Projektet er designet og projekteret i tæt samarbejde med CF Møller Architects og udført i samarbejde med MT Højgaard A/S.

Fakta

By: Brande
Areal: 22.000 m²
Brands: Barrisol

Samarbejdspartnere:
Arkitekt: CF Møller Architects
Entreprenør: MT Højgaard A/S
Bygherre: MT Højgaard A/S

“Bestsellers domicil i Aarhus er et perfekt eksempel på, hvordan et byggeprojekt kan løftes og blive et unikt samarbejde på tværs af alle aktørerne.”

Lad os skabe unikke rum sammen!

Kontakt