Print

Personlige strækduge med eget print

De exceptionelle strækduge findes ikke kun i ensfarvede udgaver – Det er nemlig også muligt at personalisere strækdugene med print af fotografier, mønstre eller logoer.

Med en printet dug får du mulighed for at iscenesætte en ønsket atmosfære i både private og offentligt tilgængelige rum. Med belysning integreret bag dugen vil budskabet eller stemningen stå tydeligt frem.

Barrisol® Print kan for eksempel bruges til at skabe sammenhæng i en visuel identitet på en restaurant, en imødekommende atmosfære i et kontorlandskab eller en særlig dekorativ udsmykning i private ejendomme – Det er kun fantasien, der begrænser.

Du
bestemmer!

Print i høj kvalitet

Printene kan trykkes på flere forskellige duge fra Barrisol. For at opnå et traditionelt og umiddelbart udtryk kan Barrisol Print trykkes på Barrisol Matt. Ønskes der belysning bag dugene, kan det anbefales at trykke på en gennemsigtig dug, hvor det trykte i samarbejde med belysningen, vil fremstå iøjnefaldende og indtagende.

Vælg mellem Barrisol®’s egen samling af smukke specielt udvalgte motiver som med deres høje kvalitet (1080 dpi op til 5m) sikre et yderst skarpt resultat eller få printet dit personlige ønske. Med Barrisol® Print er det altså muligt at skabe unikke og stilfulde dekorationer.

Download et
Barrisol® Print katalog

Se alle
kataloger

Har du
et spørgsmål?

Kontakt