Mancave

Mancave

Projektbeskrivelse.

I denne private ejendom har vi leveret 160m2 BARRISOL ACOUSTIC LIGHT strækduge, med det nyeste integrerede ventilationssystem BARRISOL CLIM.

BARRISOL CLIM er et ventilationssystem, som er monteret bag de akustiske transparente stræklofter, hvor det lydløst og usynligt håndterer både rumtemperatur og områdeventilation.

Langs de to glasfacader er monteret en 24mm luftfrise, hvorigennem ind- og udblæsningen sker. Der er ingen støj eller luftforstyrrelser forbundet med ventilationssystemet, hvilket understøtter, at man i rummet er fuldstændig ugeneret. Takket være de ensartede vægtemperaturer, den naturlige luftgennemstrømning og dugens temperaturvekslende overflade giver BARRISOL CLIM enestående komfort.

De transparente lysduge er opdelt i seks felter på tværs af rummet, hvilket skaber denne tunneleffekt. Felterne er adskilt af et LED spor med RGB og tunable-white. Bag dugene er der monteret både BASOTECT og LED, hvilket giver både en lydabsorberende akustik og organisk, justerbar belysning. Belysningen kan styres separat i hvert felt, og kunden har dermed alle muligheder for at skabe lige nøjagtig det specifikke lysscenarie, der ønskes.